Lejer

Bor du allerede til leje hos Vibe udlejning kan du kontakte os på vores e-mail: post@vibeudlejning.dk

El

Ved akut fejl på el, varme eller vand om aften eller weekend
Ring på: +45 31 32 36 14
eller send en mail til: post@vibeudlejning.dk

VVS

Ved akut fejl på el, varme eller vand om aften eller weekend
Ring på: +45 31 32 36 14
eller send en mail til: post@vibeudlejning.dk

Antenne

Vedrører ikke Vibe Udlejning i bedes derfor selv kontakte jeres antenne udbyder.

Telefoni

Vedrører ikke Vibe Udlejning i bedes derfor selv kontakte jeres telefon udbyder.

lejerinfo

Vibe Udlejning er det førende navn, der rammer alles smag når det kommer til at søge viceværtstjenester. Med rig erfaring inden for alle tjenester stræber vi altid efter at betjene vores kunder med det bedste ud af vores ekspertise. Fra patienter til ældre mennesker, så betjener vi alle mennesker. Vores vicevært arbejder efter dit specifikke krav. Vores professionelle viceværter tilbyder skræddersyede løsninger til alle dine behov. Du får helt sikkert dine behov betjent af fagfolk. Med den bedste praksis er vores viceværter i stand til at betjene dig med den bedste service nogensinde.

Hos os behøver du ikke bekymre dig om sikkerheden, da vores viceværter er ansvarlige og sikrer fuldstændig sikkerhed. Vores tjenester er tilpasset dine specifikke behov. Fra kritisk til generel assistance er vi i stand til at levere dig alt. Vi arbejder på at hjælpe dig med alle dine aldersrelaterede behov. Vi giver dig en bred vifte af muligheder at vælge imellem. Vores tjenester er let tilgængelige hjemme hos dig.

Vi udpeger altid uddannede fagfolk, der koordinerer med dig og imødekommer dine forventninger problemfrit. Du kan endda ringe til vores fagfolk i en nødsituation. Vores omfattende hjælp er nu let tilgængelig for alle. Tjek nu vores planer for dine personlige behov. Vi lover at leve til dine forventninger.