Fremvisning af

Boligen

Når du har set boligen, og du har besluttet, at du gerne vil leje boligen skal du skrive til kontoret eller svare tilbage via boligsøgning portal. Vores åbningstid er hverdage mellem 9 og 15, fredag mellem 9 og 14.30. Du vil her få oplyst, om du er den første til at leje boligen, eller om der er en anden, der har været hurtigere til at ringe til os.

Lejekontrakt

Når vi har oplyst dig, at du kan leje boligen vil du i løbet af kort tid modtage et link til digital underskrivning af lejekontrakt pr. mail. Denne skal underskrives af alle lejere anført på lejekontrakten

Depositum og forudbetalt leje

Skal indbetales efter underskrivning af lejekontrakt max 2 dage efter du har modtaget lejekontrakten. Depositum udgør 3 måneders leje. Der skal herudover indbetales 3 måneds forudbetalt leje som kan afdrages med kr. 1.000,00 pr. md.

Ekstra depositum kan gøre sig gældende f.eks. hvis der skal holdes hund i lejemålet. Vær opmærksom på at hunde altid skal godkendes af kontoret, og der skal udfyldes og underskrives en dyretilladelse. Forudbetalt leje er leje der er betalt forud, og denne må bruges op, den sidste måned du engang bor i lejemålet. Forudbetalt leje er ikke det samme som den første måneds husleje.

Nøgler/indflytningssyn

Vi kontakter dig pr. mail ca. 3 uger før din indflytning med info om tidspunkt for indflytningssyn og udlevering af nøgler. Sammen går vi lejemålet igennem, aflæser målerne og du vil få udleveret nøglerne til lejemålet, hvorefter du kan flytte ind. Måleraflæsningerne sørger vi for at indberette til forsyningsstederne.