Lejer

Bor du allerede til leje hos Vibe udlejning kan du kontakte os på vores e-mail: post@vibeudlejning.dk

El

Ved akut fejl på el, varme eller vand om aften eller weekend
Ring på: +45 31 32 36 14
eller send en mail til: post@vibeudlejning.dk

VVS

Ved akut fejl på el, varme eller vand om aften eller weekend
Ring på: +45 31 32 36 14
eller send en mail til: post@vibeudlejning.dk

Antenne

Vedrører ikke Vibe Udlejning i bedes derfor selv kontakte jeres antenne udbyder.

Telefoni

Vedrører ikke Vibe Udlejning i bedes derfor selv kontakte jeres telefon udbyder.

lejerinfo

Bor du til leje? Der kan være mange problemer, som du måske står overfor, imens du bor til leje. Men selvfølgelig kan du ikke håndtere alle problemerne alene. Dette er grunden til at søge efter professionel udlejning, så du ikke kommer ud for det scenarie. Vibe Udlejning er de førende fagfolk, der gør dit liv som lejer let. Vi arbejder smart for at gøre lejemål let for dig. De stigende problemer med svigt i elektriciteten kan være irriterende. Hvis du er træt af at beskæftige dig med et dårligt elsystem, så ring til os i dag.

Vi arbejder med førende elektrikere, der gør dit liv let. Hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, er vi tilgængelige for at hjælpe dig døgnet rundt. Der er absolut intet, du skal bekymre dig om. Hele vores team er til rådighed for at hjælpe dig med alle dine problemer. Vi forstår dine bekymringer og leverer pålidelige løsninger til akut elafbrydelse.

Vi har en fleksibel arbejdsplan, og vi kommer altid til dit sted, når det passer dig. Du kan bestille en aftale, når du vil, og vi når dit sted på et planlagt tidspunkt. Vores team af fagfolk forstår dine spørgsmål nøje og giver dig ekstraordinære løsninger på ingen tid. Uanset om du har brug for en blikkenslager eller elektriker, skal du bare ringe til os, så kommer vi helt sikkert til din redning. For at få et lejemål tilbudt, så skal du straks kontakte os med det samme. Vent nu ikke bare! Ring til os med det samme.